Opsluitband Graniet Lichtgrijs gevlamd

Levertijd:
2-7 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bereken uw prijs
Kies uw formaat
Hoeveel heeft u nodig?
Aantal stuks:
Prijs per stuk:
€11,50
Gewicht per stuk
16 KG
Totaal:
Incl. btw
tegel(s) wegen KG
Verzendkosten
-

Dit is de opsluitband graniet G603 lichtgrijs met een gevlamde afwerking en een facet rand. We hebben alleen nog de maat 6x20x50 cm beschikbaar en dit gaat uit het assortiment.

Waarom u opsluitbanden zou moeten gebruiken

Een opsluitband zorgt voor een goede kantopsluiting van uw terras, waardoor terrastegels niet naar de zijkanten wegzakken. Opsluitbanden zijn één meter lang en in verschillende diktes en breedtes verkrijgbaar. De dikte / breedte zorgen voor meer of minder gewicht van de opsluitband, wat afgestemd moet worden op hetgeen dat ingesloten wordt. Daarnaast kan de uitstraling ook een reden zijn om voor een andere maat opsluitband te kiezen.

Als voorbeeld. Een oprit zal meer gewicht te verduren krijgen dan een looppad. En een terras zal weer meer (vooral langer) gewicht te verduren krijgen dan een looppad. Kortom u gebruikt dikkere en bredere opsluitbanden voor een oprit dan voor een looppad nodig zou zijn. Natuurlijk is het mooier om niet door uw hele tuin verschillende maten opsluitbanden te gebruiken, vandaar dat dan vaak een lijn wordt gekozen wat betreft de maat opsluitband. Ook als u bijvoorbeeld groot formaat terrastegels heeft (80x80 of 100x100 cm tegels), dan kan een opsluitband 5x15x100 cm wat iel en klein overkomen. Het staat dan beter om een grotere opsluitband te kiezen.

Combineer opsluitbanden met uw terrastegels

Soms is het juist mooi als er een contrast is tussen twee elementen. In dit geval de terrastegel en de opsluitband. In dat kader kunt u deze opsluitband ook goed combineren met de terrastegel graniet antra gevlamd! Bekijk de graniet antra gevlamd terrastegel hier.

We hebben van deze kleur graniet ook terrastegels in ons assortiment. Bekijk de terrastegel graniet gevlamd lichtgrijs hier. Dan kunt u uw tuin in dezelfde stijl afwerken. De opsluitband graniet lichtgrijs gecombineerd met een tegel in dezelfde stijl.

Paul Geplaatst op 13 Maart 2019 at 10:44

Past perfect bij de terrastegel van graniet lichtgrijs gevlamd.

5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »