Tegeldrager zelf nivellerend

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Informeer naar de mogelijkheden (085-4891132)
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Bereken uw prijs
Kies uw formaat
Hoeveel heeft u nodig?
Aantal stuks:
Prijs per stuk:
€4,30
Gewicht per stuk
0,264 KG
Totaal:
Incl. btw
tegel(s) wegen KG
Verzendkosten
-

Met de Queen serie tegeldragers kunt u uw keramische tegels heel gemakkelijk verwerken met een zeer net eindresultaat tot gevolg!

Verstelbare tegeldragers zelf nivellerend

Dit is de versie met een zelf nivellerende kop. De rode schuif die ertussen geplaatst moet worden, zorgt ervoor dat afschot tot 5% opgevangen kan worden. Uiteraard kan de gehele tegeldrager ook via een verstelbare schroef, tot op de millimeter nauwkeurig aangepast kan worden. Dit gaat heel gemakkelijk middels een sleutel, die u door de voeg heen kan steken en door te draaien de juiste hoogte kan kiezen. Het is dus niet nodig om de tegels weer van de tegeldragers te halen, een aanpassing te doen de keramische tegel terug te leggen om te kijken of de aanpassing juist is. Dit is een groot voordeel van de Queen tegeldrager ten opzichte van de concurrentie! 

Tegeldrager met diverse voegbreedtes

Ook deze tegeldrager heeft een kop met daarop de keuze uit 3 verschillende voegbreedtes. Namelijk een voeg van 2, 3 of 4 mm. Kortom, kiest u voor een voeg van 4 mm, dan kunt u de tegeldrager direct gebruiken. Kiest u voor een voeg van 3 mm, dan kunt u eenvoudig het klipje van 4 mm afbreken om zo het gewenste resultaat te krijgen.

Let op! Het kiezen van de voegbreedte kan een optische zijn (wat vind ik mooi) of een praktische. Door de voegen loopt het regenwater weg en dan is het wel prettig als dat goed verloopt. Neem daarin ook de tegelgrootte mee, want hoe groter de tegel des te minder voeg er is.

Welke maten tegeldragers zijn er?

Er zijn in totaal 5 verschillende maten tegeldragers die u in de rekenmodule kunt selecteren. De maten van de tegeldragers staan daarbij aangegeven maar voor de volledigheid:

  • Tegeldrager Queen Q1 Plus van 28 tot 37 mm.
  • Tegeldrager Queen Q2 Plus van 36 tot 51 mm.
  • Tegeldrager Queen Q3 Plus van 50 tot 79 mm.
  • Tegeldrager Queen Q4 Plus van 77 tot 133 mm.
  • Tegeldrager Queen Q5 Plus van 131 tot 241 mm.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »