Tegeldrager verstelbaar (standaard)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2-7 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bereken uw prijs
Kies uw formaat
Hoeveel heeft u nodig?
Aantal stuks:
Prijs per stuk:
€3,50
Gewicht per stuk
0,232 KG
Totaal:
Incl. btw
tegel(s) wegen KG
Verzendkosten
-

Met de Queen serie tegeldragers kunt u uw keramische tegels heel gemakkelijk verwerken tot een zeer net eindresultaat.

Dit is de versie met een vaste kop, die middels een verstelbare schroef, tot op de millimeter nauwkeurig aangepast kan worden. Dit gaat heel gemakkelijk middels een sleutel, die u door de voeg heen kan steken en door te draaien de juiste hoogte kan kiezen. Het is dus niet nodig om de tegels weer van de tegeldragers te halen, een aanpassing te doen om vervolgens de tegel terug te leggen om te kijken of de aanpassing juist is. Dit is een groot voordeel van Queen tegeldrager ten opzichte van de concurrentie! 

Tegeldrager met diverse voegbreedtes

De standaard tegeldrager heeft een kop met daarop de keuze uit 3 verschillende voegbreedtes. Namelijk een voeg van 2, 3 of 4 mm. Kortom, kiest u voor een voeg van 4 mm, dan kunt u de tegeldrager direct gebruiken. Kiest u voor een voeg van 3 mm, dan kunt u eenvoudig het klipje van 4 mm afbreken en het gewenste resultaat te krijgen.

Let op! Het kiezen van de voegbreedte kan een optische zijn (wat vind ik mooi) of een praktische. Door de voegen loopt het regenwater weg en dan is het wel prettig als dat goed verloopt. Neem daarin ook de tegelgrootte mee, want hoe groter de tegel des te minder voeg er is.

Welke maten tegeldragers zijn er?

Er zijn in totaal 5 verschillende maten tegeldragers die u in de rekenmodule kunt selecteren. De maten van de tegeldragers staan daarbij aangegeven maar voor de volledigheid:

  • Tegeldrager Queen Q1 van 21 tot 30 mm.
  • Tegeldrager Queen Q2 van 29 tot 44 mm.
  • Tegeldrager Queen Q3 van 43 tot 72 mm.
  • Tegeldrager Queen Q4 van 70 tot 126 mm.
  • Tegeldrager Queen Q5 van 124 tot 234 mm.

Hoeveel tegeldragers heb ik nodig?

Het aantal tegeldragers dat u nodig heeft voor uw dakterras of balkon is afhankelijk van 2 variabelen. De afmeting van het terras en de grootte van de keramische tegel. Om u een idee te geven, een keramische tegel van 60x60x2 cm heeft op iedere hoek van de tegel een tegeldrager nodig ter ondersteuning. Neemt u een 80x80x2 tegel dan is dat niet voldoende! Dan heeft u per tegel 9 tegeldragers nodig. Kortom, met een keramische terrastegel van 60x60 cm heeft in verhouding het minste aantal tegeldragers nodig. Bij de afbeeldingen staat een foto waarop de verdeling van tegeldragers per grootte van tegel staat afgebeeld.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »