Ardenner split grijs 7-14 mm

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2-7 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bereken uw prijs
Kies uw formaat
Hoeveel heeft u nodig?
Aantal stuks:
Prijs per stuk:
€92,50
Gewicht per stuk
700 KG
Totaal:
Incl. btw
tegel(s) wegen KG
Verzendkosten
-

Ardenner split grijs 7-14 mm is een split van kalksteen. Deze antraciet, waterdoorlatende split kan prima gecombineerd worden met verschillende soorten natuursteen en keramische tuintegels.

De maat 7-14 mm is ideaal voor halfverharding voor het looppad en/of oprit. Een grotere maat/fractie heeft als gevolg dat het minder fijn loopt/rijdt.

Verbruik van Ardenner split

Met 700 kilo kunt u ongeveer 9 vierkante meter bedekken. U heeft dan een splitlaag van ongeveer 5 cm dik. Gebruik altijd worteldoek direct onder de split. Op die manier voorkom je dat onkruid door de split omhoog komt. Wanneer deze split gebruikt wordt voor een oprit raden we het gebruik van splitplaten aan en om een iets dikkere laag split neer te leggen, vanwege het gewicht wat er dagelijks op komt.

Opmerking:

Grind en splitsoorten krijgen altijd een maataanduiding mee. Dat zijn gemiddelden en er kunnen dus ook kleinere of iets grovere fracties tussen zitten.

Ardenner split op de oprit

U kunt Ardenner split prima gebruiken voor op de oprit. De split is hard genoeg en zal dus niet kapot gereden worden. Kortom, Ardenner split kan overal in de tuin gebruikt worden. 

De grootte van grind of split

Bij onze grind- en splitsoorten wordt een grootte aangegeven van de betreffende soort. Dat zijn gemiddelden / indicaties en geen exacte bandbreedte. Kortom er kunnen ook grotere en kleinere fracties tussen zitten ten opzichte van de opgegeven maat.

Transportkosten grind en split

In beginsel willen we alle bestellingen tegen de gecommuniceerde transporttarieven uitleveren. Echter, als uw bestelling alleen uit grind /split bestaat, in combinatie met een 'ongunstig' gelegen afleveradres, kan het zijn dat we de transportkosten moeten aanpassen. Uiteraard kunt u ons vooraf contacteren om dit na te vragen. Mocht u de bestelling al geplaatst en betaald hebben, zullen we u een voorstel doen om bij te betalen of u kunt de order annuleren. Natuurlijk krijgt u uw geld dan teruggestort.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »