Cerasun tuintegels – ‘de voordelen van keramiek en het gemak van beton’

  • Geplaatst op
Cerasun tuintegels – ‘de voordelen van keramiek en het gemak van beton’

De Cerasun tuintegel is de ideale combinatie van keramiek en beton! De voordelen van keramiek en de gemakkelijke verwerking door de betonnen basis.

De Cerasun tuintegels zijn door RedSun op de markt gebracht, welke al jarenlang een bekende producent, importeur en leverancier is op het gebied van bestrating, natuursteen en keramische tuintegels. De Cerasun serie brengt de voordelen van keramiek samen met het gemak van de verwerking van betontegels!

De Cerasun tegels zijn in totaal 4 cm dik, opgebouwd uit een 1 cm dikke keramische toptegel met daaraan vast een betonnen basis van 3 cm. Hierdoor kunnen de tegels als een betontegel verwerkt worden, gewoon op een ondergrond van zand of split.

*Voor de beste verwerking bij u, adviseren we altijd een hovenier of stratenmaker met ervaring te raadplegen.

Bekijk hier de Cerasun 60x60x4 cm tegels

De voordelen van Cerasun tuintegels

Naast het voordeel van een gemakkelijke verwerking, komt het echte voordeel natuurlijk vanuit de keramische toptegel! Het voordeel van keramiek:

- Het is krasbestendig

- Het verkleurt niet

- Het is zeer onderhoudsvriendelijk

- Zeer duurzaam

Bekijk hier de Cerasun 60x60x4 cm tegels

Cerasun tuintegels bestellen

Heeft u een mooie Cerasun tegel gezien welke u wil bestellen, vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan! Het kan ook zijn, dat u een bepaalde tegel van Redsun niet kan vinden binnen onze shop. Neem dan gerust contact met ons op, want niet alle producten staan bij ons in de shop!

Per telefoon 085 - 4891 132 of per email [email protected]

Om een offerte op te kunnen stellen hebben we de volgende gegevens nodig:

- Welke tegels zou u willen en hoeveel vierkante meter heeft u nodig?

- Waar zou het geleverd moeten worden?

Cerasun tuintegels worden altijd op aanvraag bij Redsun besteld (geen voorraadhoudend artikel). Het achter retourneren van een dergelijke bestelling is dus niet mogelijk! De levertijden is altijd op aanvraag en uiteraard afhankelijk van de beschikbaarheid vanuit Redsun.

Transport op aanvraag

Voor deze Cerasun tuintegels maken wij altijd een offerte op maat en kunnen daarbij het transport aanbieden. Dit verloopt dus buiten de transporttarieven van de webshop om.

Redsun tuinproducten

Redsun heeft een zeer uitgebreid programma aan tuinproducten welke niet allemaal in de shop getoond worden. Heeft u een andere Cerasun tegel gezien, of misschien wel betontegels van Redsun welke u zou willen bestellen? Neem dan gerust contact met ons op en we stellen graag een offerte voor u op.

Bekijk hier de Cerasun 60x60x4 cm tegels

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »