Natuursteenvoordelig heeft het webwinkelkeurmerk!

Natuursteenvoordelig is vanaf heden in het bezit van het webwinkelkeurmerk! Koop met een gerust hart uw natuursteen tuinproducten en keramische tegels!

U hoeft niet langer te twijfelen aan onze goede intenties! Wij wisten zelf natuurlijk dat we op een eerlijke manier u een aanbod willen doen middels onze webshop, maar na de keuring door webwinkelkeur heeft u daar ook het bewijs van!

De keuring van Natuursteenvoordelig.nl

Onze webshop is op diverse punten gecontroleerd, die allemaal te maken hebben met onze service en het volgen van de rechten die u als webshopper heeft. Het duidelijk weergeven van die rechten is zeer belangrijk! Denk maar aan de '14 dagen bedenktijd' die u heeft als u online iets koopt. U kunt namelijk in die periode, ongeacht de reden, uw order annuleren en u krijgt vervolgens het gehele orderbedrag teruggestort van ons. (U bent wel verantwoordelijk voor het retour transport). 

Koop uw natuursteen en keramiek met een gerust hart

Kortom bij natuursteenvoordelig kunt u rustig uw keramische en natuursteen terrastegels aanschaffen, en weet u dat het goed zit met uw rechten! Bekijk ons assortiment:

Natuursteen graniet tegels
Natuursteen basalt tegels
Keramische tegels 60x60x2
Chinees hardsteen / blauwsteen tegels
Het natuursteen assortiment
Het keramiek assortiment

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »