Vijverranden van natuursteen (randafwerking)

Van de meest bekende natuursteensoorten hebben wij vijverranden in ons assortiment! Zo hebben we Chinees hardsteen, Basalt, Graniet antraciet en Graniet lichtgrijs vijverranden! De maten lopen uiteen van 100x15x3 cm en gaat in stappen van 5 cm in de breedte omhoog tot aan 100x40x3 cm. De beschikbare maten vijverranden kunnen overigens per steensoort verschillen. Daarnaast hebben we ook enkele hoekstukken, waarmee u iedere hoek om komt op de meest nette manier!

Bekijk hier alle vijverranden.

Muur afdekplaten van natuursteen

Op de markt worden deze natuursteen platen ‘vijverranden’ genoemd. U kunt de vijverranden echter op vele manieren gebruiken! Veelal zult u de vijverranden gebruiken voor de afwerking of onderdelen die in het zicht zitten. Alle vijverranden zijn namelijk netjes afgewerkt met rondom een facet. Zo kunt u de vijverranden bijvoorbeeld ook gebruiken als muurafdekkers. Maar ook als traptreden kunnen de vijverranden dienst doen! Kortom een veelzijdig natuursteen product waarmee u vele kanten op kan en een nette afwerking mee bewerkstelligt.

Bekijk hier alle vijverranden.

Waarom online bestellen bij Natuursteenvoordelig?

  • Snelle levering door heel Nederland.
  • Zeer scherpe transportkosten! Slechts € 65 voor kleine bestellingen tot 750 KG en altijd GRATIS voor orders boven de € 950.
  • Bestel nooit teveel, want alle vijverranden kunt u per stuk bestellen.
  • Veilig online betalen, of pas bij de levering, wat u uitkomt!
  • We zijn officieel webwinkelkeur lid.


Bekijk hier alle vijverranden.

Compleet programma natuursteen tuinproducten

Naast de vijverranden kunnen wij u nog veel meer bieden voor uw tuin! Zo hebben we natuursteen terrastegels, traptreden, stapelblokken, palissades, muurstrips, opsluitbanden, grind & split en flagstones. Daarbij hebben we ook een steeds groter aanbod keramische terrastegels!

Bekijk hier ons complete programma natuursteen producten.
Bekijk hier ons complete programma keramische terrastegels.
Bekijk hier al onze grind en split soorten.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »