Kantopsluiting kunstof - Garden Edge Pro

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2-7 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bereken uw prijs
Kies uw formaat
Hoeveel heeft u nodig?
Aantal stuks:
Prijs per stuk:
€6,95
Gewicht per stuk
0,45 KG
Totaal:
Incl. btw
tegel(s) wegen KG
Verzendkosten
-

Bijna in iedere tuin wordt wel gebruik gemaakt van grind, split of boomschors om de bodem te bedekken en zodoende onkruid te weren. Uiteraard kan het ook als sier gebruikt worden, want er zijn nogal wat soorten grind of split met verschillende kleuren. De prijs per m2 is omgerekend erg gunstig en de verwerking is nou niet bepaald moeilijk.

Echter, iedereen die wel eens grind of split verwerkt heeft weet ook dat je het altijd weer tegenkomt op plaatsen waar het eigenlijk niet de bedoeling is. Soms wil je gewoon een duidelijke scheiding tussen verschillende soorten materiaal en juist dat is dan wel lastig.

Kantopsluiting grindperken

De kunststof kantopsluiting van Garden Edge Pro zijn ideaal om het grind, split of boomschors daar te houden waar het ook behoort (binnen de perken). In de rekenmodule kunt u een keuze maken uit 2 maten:

- 100x85x1000 mm

- 45x80x1000 mm

Voor de verwerking zijn ook kunststof spijkers nodig van 25 cm lang. Per kantopsluiting van 100 cm moeten er 3 spijkers gebruikt worden verdeeld over de meter. Als je de kantopsluiting rond gaat gebruiken dan dien je 5 spijkers te gebruiken.

Soms is het makkelijker om een filmpje te tonen:

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »