Opsluitband Graniet Antraciet gevlamd

Levertijd:
2-7 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bereken uw prijs
Kies uw formaat
Hoeveel heeft u nodig?
Aantal stuks:
Prijs per stuk:
€21,95
Gewicht per stuk
21 KG
Totaal:
Incl. btw
tegel(s) wegen KG
Verzendkosten
-

Gevlamde opsluitband Graniet antraciet. De opsluitband is strak afgewerkt met een facetrand. Graniet G654 komt ook wel voor met de benaming Tahiti Blue. Echter op de markt zijn er door de jaren heen verschillen ontstaan in de kleur van deze granietsoort. Kortom, bestel eventueel eerst een monster mocht u dit bijbestellen voor de uitbreiding van een bestaand terras.

In de aanbieding: graniet opsluitband blauw antra gevlamd. Deze graniet opsluitband is donkerder dan deze variant, maar zeker een mooi alternatief!

Graniet antraciet G654

Deze opsluitband is hetzelfde afgewerkt als onze graniet antra gevlamd tuintegel. Hierdoor kunt u uw terras in stijl afwerken!

Waarom een opsluitband noodzakelijk is voor uw terras

Een opsluitband zorgt voor een goede kantopsluiting van uw terras, waardoor terrastegels niet naar de zijkanten wegzakken. Opsluitbanden zijn één meter lang en in verschillende diktes en breedtes verkrijgbaar. De dikte / breedte zorgen voor meer of minder gewicht van de opsluitband, wat afgestemd moet worden op hetgeen dat ingesloten wordt. Daarnaast kan de uitstraling ook een reden zijn om voor een andere maat opsluitband te kiezen.

Als voorbeeld. Een oprit zal meer gewicht te verduren krijgen dan een looppad. En een terras zal weer meer (voor langere duur) gewicht te verduren krijgen dan een looppad. Kortom u gebruikt dikkere en bredere opsluitbanden voor een oprit dan voor een looppad nodig zou zijn. Natuurlijk is het mooier om niet door uw hele tuin verschillende maten opsluitbanden te gebruiken, vandaar dat dan vaak één lijn wordt gekozen wat betreft de maat opsluitband. Ook als u bijvoorbeeld groot formaat terrastegels heeft (80x80 of 100x100 cm terrastegels), dan kan een opsluitband van 5x15x100 cm wat iel en klein overkomen. Het staat dan beter om een grotere/bredere opsluitband te kiezen. Van de opsluitband graniet antraciet hebben we zelfs opsluitbanden van 8x30x100 cm.

Bart Geplaatst op 19 Februari 2016 at 13:16

deze opsluitbanden gekozen voor bij mijn graniet terras. kleur sluit mooi aan op de tegel.

5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »