Traptrede Graniet G654 Antraciet Gevlamd

Levertijd:
2-7 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bereken uw prijs
Kies uw formaat
Hoeveel heeft u nodig?
Aantal stuks:
Prijs per stuk:
€43,50
Gewicht per stuk
70 KG
Totaal:
Incl. btw
tegel(s) wegen KG
Verzendkosten
-

De traptrede graniet antraciet is gemaakt van een populaire granietsoort bij het gebruik voor buiten. De kleur is neutraal en valt prima te combineren met andere soorten natuursteen. We hebben traptredes van deze granietsoort in diverse afmetingen. Daarnaast hebben we ook losse stootborden en opstapstukken van deze granietsoort.

Graniet G654 natuursteen

G654 is een grijs/blauwe granietsoort met een relatief hoge dichtheid. Dit betekent dat graniet in verhouding tot andere steensoorten zwaarder per m3 is. Houd bij het leggen en plaatsen van traptredes rekening met het gewicht. Een traprede van 100x35x15 cm weegt al snel tussen de 130 en 150 kg afhankelijk van de steensoort.

De kenmerken en voordelen van graniet zijn:

  • Graniet verkleurt nauwelijks
  • Harde steensoort (krast niet snel / beschadigingen zijn nauwelijks zichtbaar)
  • Goede prijs kwaliteit verhouding 
  • Naast de traptrede graniet antraciet hebben we ook vijverranden, terrastegels en opsluitbanden van hetzelfde materiaal.

Monster van graniet G654

Bent u niet 100% zeker van de kleur en structuur van deze graniet G654 traptrede? Bestelt u dan een monster! Hier kunt u het monster bestellen.

Peter Geplaatst op 15 Maart 2016 at 20:43

Gewoon een goede traptrede die mooi matched bij onze terrastegels! Wij moesten ook de massieve treden hebben, omdat er het nodige gewicht tegen gehouden moest worden. Dat zou nooit lukken met de losse treden..

4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »