Basalt tuinproducten geleverd in Gelderland

Als u op deze pagina belandt, dan hoeven we u waarschijnlijk niet meer te overtuigen van de natuursteensoort basalt. De voordelen en kwaliteit spreken voor zich. Wij verkopen onze basalt tuinproducten uitsluitend via de webshop en leveren tot bij u op de stoep in Gelderland! Komt u niet uit Gelderland? Natuurlijk maakt dat niets uit! Wij leveren uiteraard door heel Nederland voor één en hetzelfde scherpe transporttarief van € 115 voor orders onder de € 950. Komt u daarboven, dan wordt uw order GRATIS geleverd! Komt uw order niet boven de 750 KG, dan rekenen we slechts € 90 aan bezorgkosten!

Bekijk hier onze basalt terrastegels

Waarom u bij ons uw basalt terrastegels of andere tuinproducten moet kopen!?

Laten we voorop stellen dat de keuze bij u ligt! Echter willen wij u op een aantal punten wijzen die van belang kunnen zijn.
 

  • Wij hanteren zeer scherpe prijzen voor al onze producten. Zijn we altijd de goedkoopste? Nee waarschijnlijk niet. Echter hebben we wel compleet verhaal.
  • Scherpste transporttarieven.
  • Zeer snelle levering van voorradige producten. (2-7 werkdagen)
  • Officieel webwinkelkeur lid.
  • Bijna al onze producten kunt per stuk bestellen.
  • Veilig online betalen, of pas bij de levering.
  • Maak gebruik van onze service ‘proefstukjes’.


Bekijk hier onze basalt terrastegels

Basalt traptrede

Basalt vijverranden

Basalt split

Natuursteenvoordelig staat voor een complete service en wij willen u een goed product leveren! Dan kun je in onze ogen niet altijd de goedkoopste zijn, maar wij kunnen er wel voor zorgen dat u tevreden bent! Geen loze beloften, maar eerlijkheid en duidelijkheid!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »