Betalen bij levering. (onder rembours)

Betalen bij levering bij Natuursteenvoordelig

Naast iDeal en overboeking per bank, kunt u het grootste deel ook betalen bij levering. Wij begrijpen goed dat u grote bedragen liever niet in het voren aan ons overmaakt of betaalt middels iDeal. Daarom bieden wij u ook de mogelijkheid om te betalen bij levering (onder rembours). 
 
Bij deze betaalmethode wordt de laatste betaling tijdens de levering voldaan. Dat verloopt dan via een iDeal betaallinkje (Bancontact / Mr cash voor Belgische klanten) wat we u vooraf per email toesturen. Om onduidelijkheden tijdens de levering te voorkomen, splitsen we het totale orderbedrag in twee delen op.

Als voorbeeld: Uw totale bestelling bedraagt € 650,-. We zullen u dan vooraf een betaallinkje sturen van € 250,-. Na de aanbetaling gaan we een leverdatum met u inplannen en ontvangt u eenzelfde betaallinkje maar dan voor € 400,-om het resterende bedrag te voldoen tijdens de levering zelf. Op de dag van levering belt de chauffeur u voor aankomst even op. Hij zal uw bestelling lossen en contact met ons opnemen om te verifiëren of u de restant betaling heeft voldaan. Het is dus ook de bedoeling dat u direct na het lossen, de betaling via de ontvangen betaallink voldoet. Na betaling vervolgd de chauffeur zijn route.

Aan deze betaalmethode zijn extra kosten verbonden a € 27,95. 

* Wordt de restant betaling niet ter plaatse uitgevoerd, dan zal de chauffeur de bestelling weer opladen. Voor een tweede levering dient dan vooraf een transportbedrag betaald te worden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »