Goedkope natuursteen of keramische terrastegels

Goedkope natuursteen of keramische terrastegels

Bent u op zoek naar een leuke partij natuursteen tegels of keramische tuintegels? Kijk dan eens onder ons kopje ‘opruiming’! Doorgaans hebben wij het hele jaar door verschillende partijen in de opruiming, die wij zeer goedkoop van de hand doen.

Bent u op zoek naar een leuke partij natuursteen tegels of keramische tuintegels? Kijk dan eens onder ons kopje ‘opruiming’! Doorgaans hebben wij het hele jaar door verschillende partijen in de opruiming, die wij zeer goedkoop van de hand doen. Soms verkopen wij alleen de gehele partij, en zo is het betreffende artikel dan ook geprijsd. (bijvoorbeeld: 14 m² voor € 280). En soms is de partij dusdanig qua omvang dat u nog wel de vrijheid heeft om het gewenste aantal te bestellen.

Goedkope terrastegels bij Natuursteenvoordelig

Één ding willen wij meteen duidelijk maken. Alle terrastegels die onder ‘opruiming’ worden aangeboden zijn uitsluitend A-keus tegels. De betreffende tuintegels gaan in 9 van de 10 keer uit het assortiment en zijn daarom zo voordelig geprijsd. Kortom, geen tegels met productie fouten in kleur of dikte en waarvan er een groot deel gebroken is. Indien het wel om een B-keus tuintegel gaat, dan zullen wij dat expliciet aangeven bij het artikel zelf. Daarnaast zullen wij u er nogmaals op attenderen voordat een levering plaats zal vinden.

Bekijk hier al onze aanbiedingen. 

Bent u op zoek naar een goedkope keramische tuintegel? Bekijk hier onze aanbiedingen!

Ook enkele goedkope betontegels kunt u binnen ons assortiment vinden. De betontegels van Redsun en MBI worden veelal door ons verkocht. In de shop hebben we enkele de basis producten die veel verkocht worden opgenomen. Heeft u een andere betontegel van deze aanbieders gezien? Aarzel dan niet te informeren naar onze prijs! Wij stellen graag een offerte voor u op.

Let op bij partijen terrastegels!

hebt u voornemens om een goedkope terrastegel te kopen? Dan moet u op het internet zeker kunnen slagen als we diverse aanbieders mogen geloven. Bij de een wordt de ene terrastegel nog goedkoper aangeboden dan bij de ander. Als leek kunt u al snel de weg kwijt raken in het grote aanbod. Daarom geven we enkele tips om een weloverwogen keuze te maken.

Vergelijk dezelfde natuursteen soort of keramische terrastegel

In het geval van natuursteen worden er zoveel verschillende namen gebruikt voor hetzelfde product en in sommige gevallen kan dat ook wel eens misleidend werken. Vraag daar dus naar, als u prijzen wil vergelijken.

Vergelijk diverse prijzen van terrastegels

Zorg dat u diverse prijzen opvraagt van hetzelfde product. (dus hetzelfde materiaal, afmeting en het type bewerking) Let ook op de dikte van de tegels! Hoe dunner hoe goedkoper, maar niet altijd beter!

Vergelijk de productprijzen in combinatie met de service.

Er zijn zoveel aanbieders en iedereen kleedt zijn/haar aanbod op een andere manier aan. Kijk dus naar de voorwaarden, bezorgkosten, keurmerken en overige service punten zoals de 14 dagen bedenktijd waar u wettelijk gewoon recht op heeft. Dit moet allemaal gewoon netjes op een site vermeld worden.

Tè goedkoop is vaak duurkoop.

Ook dit geldt in het geval van natuursteen tuinproducten en keramische terrastegels. Als u een bepaalde terrastegel op verschillende plaatsen op het internet tegen komt voor rondom de € 60 per m², dan moet u gaan twijfelen op het moment dat ‘diezelfde’ tegels ergens voor € 40-45 per m² worden aangeboden. In de meeste gevallen gaat het hier om partijen terrastegels die productiefouten bevatten (veel dikte verschillen, kleurverschillen of veel breuk).

Opruiming bij Natuursteenvoordelig

Dit alles gezegd hebbende, willen wij u nogmaals melden dat alles wat wij onder opruiming verkopen gewoon A-keus producten zijn en geen productiefouten bevatten. Daarom zullen wij ook nooit zeggen dat we de goedkoopste zijn. Maar de producten die we verkopen, zijn qua prijs/kwaliteit en in combinatie met onze service zeer voordelig geprijsd!

Kenmerken van materialen + 8 aankooptips

Als u meer informatie wil over diverse terrastegels en dan met name over het materiaal, dan is dit artikel iets voor u! Hier bespreken we betonsteen, natuursteen en keramiek als materiaalsoort voor terrastegels. Ook het grote aanbod op het internet, wordt meegenomen in dit verhaal en we leggen de verschillende soorten partijen uit. Tot slot sluiten wij af met 8 aankooptips!

Lees het artikel '1001 soorten tuintegels + 8 aankooptips' hier.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »