Graniet terras tegels in Brabant

We leveren ons assortiment graniet terras tegels, door heel Brabant! Dat geldt overigens niet alleen voor onze granieten terrastegels, maar voor ons gehele assortiment aan natuursteen tuinproducten! We hebben geen showtuin waar u onze tegels kunt bekijken, maar wij brengen de showtuin naar u thuis! Bestel eenvoudig proefstukjes (10x10 cm) van al onze tegels en krijg thuis een goed beeld van de kleur en structuur!

Bekijk onze graniet terras tegels

Lees hier meer over de proefstukjes

Waarom u graniet tegels bij natuursteenvoordelig moet bestellen?!

U moet natuurlijk niets, maar als op zoek bent naar graniet tegels voor uw tuin dan hebben wij een uitgebreid aanbod met een complete service! Een aantal punten op een rijtje:

  • Gratis transport bij orders vanaf € 950.
  • Anders € 90 voor lichte orders tot 750 KG en voor zwaardere orders dan 750 KG en een orderbedrag onder de € 950, dan rekenen we nog slechts € 115 door heel Nederland!
  • Bijna alle natuursteen tegels verkopen wij PER STUK! Bestel dus afgepast wat u nodig heeft.
  • Uw bestelling wordt zeer snel geleverd (mits voorradig, tussen de 2-7 werkdagen).
  • Betaal zoals het u uitkomt! Eenvoudig online middels iDeal of kies voor onder rembours!

Bekijk onze graniet terras tegels.

Assortiment graniet tuinproducten

Graniet is een populaire natuursteen soort. Hierdoor is er veel keus en hebben wij ook diverse tuinartikelen van graniet. Zo hebben we graniet opsluitbanden, graniet traptreden, graniet klinkers, graniet palissades en graniet stapelblokken. Dit brede aanbod graniet producten heeft onder andere te maken met de kwaliteit van graniet! Deze steensoort is hard en minder gevoelig voor invloeden van buitenaf. Dan hebben we het over het verkleuren van deze steensoort ten opzichte van bijvoorbeeld Chinees hardsteen. Kortom gaat u voor een graniet terras, dan weet u dat u een top product gebruikt voor uw tuin!

Bekijk onze graniet terras tegels

Bekijk ons assortiment natuursteen tuinproducten

Lees meer over onze proefstukjes service!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »