Natuursteen of keramische terrastegels kopen in België

Natuursteen of keramische terrastegels kopen in België

Ook al woont u in België, bij Natuursteenvoordelig kunt u gewoon uw natuursteen terrastegels en keramische tuintegels kopen.

Ook al woont u in België, bij Natuursteenvoordelig kunt u gewoon uw natuursteen terrastegels en keramische tuintegels kopen. Naast terrastegels kunt u bij ons ook terecht voor natuursteen palissades, opsluitbanden, traptreden, stapelblokken, vijverranden, muurstrips en split of grind. Dit alles proberen wij met een complete service zo voordelig mogelijk aan te bieden!

Proefstukjes van keramiek of natuursteen bestellen

Net zoals wij onze Nederlandse klanten ook aanbieden, kunt u vooraf aan een bestelling, proefstukjes (10x10 cm) bestellen van tegels waartussen u twijfelt. De kosten hiervoor kunt u achteraf bij uw ‘echte’ bestelling terugkrijgen in de vorm van een kortingscode ter hoogte van uw proefbestelling. Proefstukjes kosten € 0,75 per stuk. Daarbij komen de verzendkosten van € 19,50. Let op, u kunt maximaal 4 proefstukjes per keer bestellen in verband met het gewicht en samenhangende verzendkosten.

Bezorgkosten voor levering terrastegels in België

Daar waar wij als Natuursteenvoordelig over landsgrenzen heen denken, doen onze transporteurs dat niet. Het gevolg is dat er hogere transporttarieven gelden voor een levering in België. Hoe krom dat soms ook klinkt het is zo. Wij kunnen een levering laten uitvoeren voor € 125 inclusief BTW. Echter als uw bestelling boven de € 1150 uitkomt, dan worden er geen transportkosten in rekening gebracht!

Betaalmogelijkheden voor onze Belgische klanten

We bieden 3 betaalmogelijkheden aan voor onze Belgische klanten. Dat zijn:

Overboeking (GRATIS)

U ontvangt van ons een mail met daarin uw order. Daarna kunt u het bedrag zelf overmaken. Vergeet niet het ordernummer te vermelden bij de overboeking. Let op! Wij gaan pas over tot uitleveren nadat wij de betaling hebben ontvangen.

Mister Cash (GRATIS)

Middels Mister Cash kunt u direct online afrekenen. Voor deze betaalmethode worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Onder rembours (€ 27,95)

Bij deze betaalmethode wordt de laatste betaling tijdens de levering voldaan. Dat verloopt dan via een iDeal betaallinkje (Bancontact / Mr cash voor Belgische klanten) wat we u vooraf per email toesturen. Om onduidelijkheden tijdens de levering te voorkomen, splitsen we het totale orderbedrag in twee delen op.

Als voorbeeld: Uw totale bestelling bedraagt € 650,-. We zullen u dan vooraf een betaallinkje sturen van € 250,-. Na de aanbetaling gaan we een leverdatum met u inplannen en ontvangt u eenzelfde betaallinkje maar dan voor € 400,-om het resterende bedrag te voldoen tijdens de levering zelf. Op de dag van levering belt de chauffeur u voor aankomst even op. Hij zal uw bestelling lossen en contact met ons opnemen om te verifiëren of u de restant betaling heeft voldaan. Het is dus ook de bedoeling dat u direct na het lossen, de betaling via de ontvangen betaallink voldoet. Na betaling vervolgd de chauffeur zijn route.

* Wordt de restant betaling niet ter plaatse uitgevoerd, dan zal de chauffeur de bestelling weer opladen. Voor een tweede levering dient dan vooraf een transportbedrag betaald te worden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »