Stapelblokken, ideaal om zelf muurtjes en bloembakken te creëren!

Stapelblokken, ideaal om zelf muurtjes en bloembakken te creëren!

Een stapelblok geeft u veel vrijheid en ruimte om zelf de grootte van uw borders en bloembakken te bepalen.

Het aantal verkrijgbare stapelblokken is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Zoveel maten, kleuren en uitstralingen zijn er bijgekomen waardoor het haast weer moeilijk wordt om een keuze te kunnen maken. Wij nemen standaard alleen de meest verkochte items op in de webshop. Dat neemt echter niet weg, dat wij van de reguliere producenten ook andere stapelblokken kunnen leveren. Kortom, heeft u stapelblokken gezien die wij niet in de shop tonen, aarzel dan niet om een prijs bij ons op te vragen.

Creëer bloembakken met stapelblokken

Tegenwoordig worden vele perkjes opgesloten in bloembakken, die gecreëerd zijn met stapelblokken. Dat geeft natuurlijk vele voordelen. Afhankelijk van de planten, kun je het doorgroeien daadwerkelijk 'binnen de perken' houden. De planten zitten namelijk opgesloten in de bloembak of border. Dit zorgt voor een strak en opgeruimd beeld in uw tuin.

Daarnaast zit u niet gebonden aan standaard maten van bloembakken. De meeste stapelblokken, helemaal de betonnen stapelblokken, zijn in legio maten en kleuren te verkrijgen. Het feit dat u een bloembak letterlijk uit losse stapelblokken opbouwt, zorgt voor vrijheid en altijd wel een gepaste oplossing!

Zorg voor diepte met stapelblokken

Omdat u niet aan vaste maten vastzit, kunt u diverse niveaus creëren in uw tuin. Juist die afwisseling zorgt voor diepte, wat een tuin direct veelzijdiger en spannender maakt voor het oog!

Natuursteen stapelblokken of beton stapelblokken

Wij hebben natuursteen stapelblokken en een aantal standaard beton stapelblokken opgenomen in de webshop. Van de betonnen variant zijn er vele soorten, kleuren en maten verkrijgbaar die niet allemaal standaard in de shop getoond worden. Echter kunnen we u wel melden dat wij het overgrote deel van de MBI stapelblokken en Redsun stapelblokken kunnen leveren. Die zullen gaandeweg ook toegevoegd gaan worden aan ons assortiment stapelblokken, maar tot die tijd kunt u het beste bij ons informeren naar een prijs en beschikbaarheid. Wij zullen u dan een zo scherp mogelijk aanbod doen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »