Tuintuin.nl

Tuintuin.nl

Tuintuin is een geweldig initiatief dat wordt gesteund door Natuursteenvoordelig.nl. Als u nog inspiratie nodig heeft, neem dan vooral een kijkje op de website!

Tuintuin is een zeer leuke website, vol met inspiratie voor uw tuin. Bekijk hier onze bijdrage aan deze geweldige site!

In Nederland zijn er veel professionals met inspirerende tuinfoto's. Helaas is het materiaal versnipperd over veel websites en daardoor lastig te vinden. Websites zoals Flickr en Pinterest zijn prachtig, maar niet speciaal gericht op tuinen. Zo blijft het grootste deel van het oogstrelende werk van de Nederlandse tuinprofessionals ongezien. Drie ondernemers uit Heiloo vonden dat dit anders moet kunnen.

Projecten van professionals
TuinTuin biedt alle professionals een kosteloos platform voor hun mooiste projecten. Van hoveniers en tuinarchitecten tot Zuid-Zimbabwaanse ecologische hottub-bouwers. Voor professionals is dit platform de ideale manier om hun werk aan een groot publiek te tonen.

Voor tuinbezitters is de professionals sectie natuurlijk ideaal. Want zo vind je – naast inspiratie – heel gemakkelijk een ervaren kracht voor de opdracht.

Inspiratie van van professionals
In blogs openbaren professionals hun ideeën. Onderstaand slechts een kleine selectie uit de vele blogs:

    Hortensia snoeien
    Moderne tuin

Foto's bewaren in een moodboard
Gebruikers kunnen de meest inspirerende foto's met twee klikken op hun moodboard plaatsen. Het is leuk om op deze manier de mooiste tuinideeën te verzamelen. Bovendien kun je een tuinontwerper in één oogopslag je wensen laten zien. Dat bespaart tijd en kosten op je tuinontwerp en tuinaanleg.

TuinTuin helpt je om van jouw tuin een thuis te maken
Of je nu start met een nieuwe vijver, een extra hanging basket of een compleet nieuw tuinontwerp... de TuinTuin community is er om ideeën op te doen. En als je klaar bent om je project te starten, dan is TuinTuin de beste manier om de ideale architect of hovenier te vinden die bij jou past!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »