Voordelige keramische dakterras tegels

Voordelige keramische dakterras tegels

De keramische tegels zijn ideaal voor een verwerking op een dakterras. Lees meer over de voordelen.

Heeft u een dakterras en bent u op zoek naar een voordelige maar geschikte invulling voor uw terras? Bekijk dan eens ons complete assortiment keramische terrastegels!

De voordelen van keramische tegels op een dakterras

De keramische tegels hebben hun plaats inmiddels al helemaal gevonden in de tuin en ieder jaar komen er weer vele nieuwe soorten en maten bij. Voor een dakterras zijn deze tegels uitermate geschikt en tegenwoordig kunnen ze ook steeds makkelijker verwerkt worden middels tegeldragers. De voordelen voor uw dakterras op een rij:

- Keramische tegels zijn maatvast, waardoor ze strak verwerkt kunnen worden op tegeldragers.

- De tegels zijn voorzien van een goed antislip profiel en verkleuren niet door het weer.

- Keramiek geeft een chique uitstraling aan uw terras.

- Een heel belangrijk punt voor een dakterras, is dat het een lichtgewicht tegel moet zijn en juist de keramische tegels voor buiten zijn dat.

- De verwerking op tegeldragers zorgt voor een goede buffer voor regenwater, maar geeft u direct een optie om leidingen / stroom voorzieningen netjes weg te werken onder het dakterras.

- Moet er toch een keer onderhoud aan het dak gepleegd worden, dan kunt u de tegels altijd weghalen zonder al teveel moeite.

Lichtgewicht dakterras tegels 60x60x2 cm

De keramische tegels van 60x60 cm zijn perfect te gebruiken voor uw dakterras. Eén tegel weegt ongeveer 16-17 KG en daarmee komt het gewicht per vierkante meter op ca. 45 KG. Dat geldt dus voor alle keramische tegels van 2 cm dik. Een tegel van 60x60 cm dient op iedere hoek ondersteunt te worden door één tegeldrager.

Goedkope keramische dakterras tegels

Bent u op zoek naar een goedkope keramische dakterras tegel? Bekijk hier onze jaar aanbiedingen! Heeft u een groter project en meerdere vierkante meters nodig? Neem dan gerust contact op voor een offerte op maat.

Een dakterras aanleggen

Om maar direct met de deur in huis te vallen, wij leggen geen dakterrassen aan en geven ook geen exact verwerkingsadvies. Ons advies, vraag een vakman voor een degelijke en deugdelijke verwerking van keramische tegels op een dakterras. Wij houden ons puur bezig met het samenstellen van de beste keramische tegels en bieden dat tegen een zo scherp mogelijke prijs aan.

Tegeldragers bestellen

Vanaf nu is het ook mogelijk om tegeldragers bij ons te bestellen. We hebben standaard verstelbare tegeldragers als ook zelf nivellerende tegeldragers en alles is per stuk te bestellen. Bekijk hier de mogelijkheden.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »