Voordelige keramische dakterras tegels

Voordelige keramische dakterras tegels

De keramische tegels zijn ideaal voor een verwerking op een dakterras. Lees meer over de voordelen.

Heeft u een dakterras en bent u op zoek naar een voordelige maar geschikt invulling voor uw terras? Bekijk dan eens ons complete assortiment keramische tegels!

De voordelen van keramische tegels voor een dakterras

De keramische tegels hebben hun plaats inmiddels al helemaal gevonden in de tuin en ieder jaar komen er weer vele nieuwe soorten en maten bij. Voor een dakterras zijn deze tegels ook uitermate geschikt en tegenwoordig kunnen ze ook steeds beter / makkelijker verwerkt worden middels tegeldragers. De voordelen voor uw dakterras op een rij:

- Keramische tegels zijn maatvast, waardoor ze strak verwerkt kunnen worden op tegeldragers.

- De tegels zijn voorzien van een goed antislip profiel en verkleuren niet door het weer.

- Keramiek geeft een chique uitstraling aan uw terras.

- Een heel belangrijk punt is het ‘geringe’ gewicht, wat voor een dakterras erg belangrijk is.

- De verwerking op tegeldragers zorgt voor een goede buffer voor regenwater, maar geeft u direct een optie om leidingen / stroom voorzieningen netjes weg te werken onder het dakterras.

- Moet er toch een keer onderhoud aan het dak gepleegd worden, dan kunt u de tegels altijd weghalen zonder al teveel moeite.

Dakterras tegels 60x60x2 cm

De keramische tegels van 60x60 cm zijn perfect te gebruiken voor uw dakterras. Eén tegel weegt ongeveer 16-17 KG en daarmee komt het gewicht per vierkante meter op ca. 45 KG. Dat geldt dus voor alle keramische tegels van 2 cm dik. Een tegel van 60x60 cm dient op alle hoeken ondersteunt te worden door een tegeldrager.

Goedkope dakterras tegels

Bent u op zoek naar een goedkope dakterras tegel? Bekijk hier dan onze jaar aanbiedingen! Heeft u een groter project en meerdere vierkante meters nodig? Neem dan gerust contact op voor een offerte op maat.

Een dakterras aanleggen

Om maar direct met de deur in huis te vallen, wij leggen geen dakterrassen aan en geven ook geen exact verwerkingsadvies. Ons advies, vraag een vakman voor een degelijke en deugdelijke verwerking van keramische tegels op een dakterras. Wij houden ons puur bezig met het samenstellen van de beste keramische tegels en bieden dat tegen een zo scherp mogelijke prijs aan.

In dat kader hebben we op dit moment ook geen tegeldragers in het assortiment. Daar zijn namelijk vele soorten van te koop en iedere situatie kan om een ander product vragen (grootte bijvoorbeeld). Tevens is het aantal op voorhand soms moeilijk uit rekenen. Dat bij elkaar genomen is het voor ons onmogelijk om alle soorten op voorraad te nemen. Vaak wordt er door de vakman een berekening gemaakt van wat nodig is en zorgt hij voor de tegeldragers.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »