Keramische tegel Block Bruges 2.0 Kronos

Levertijd:
2-7 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bereken uw prijs
Kies uw formaat
Hoeveel heeft u nodig?
Verkoopeenheden:
(Kan per stuk,doos of pallet zijn)
Aantal vierkante meters:
(Wordt afgerond op hele stuks)
Prijs per stuk:
€38,35
Prijs per m² (afgerond):
€79,90
Gewicht per stuk
21,24 KG
Totaal:
Incl. btw
tegel(s) wegen KG
Verzendkosten
-

De Block Bruges 2.0 is een unieke serie keramische tuintegel in zowel design, formaat en afwerking! Voor het eerst zijn er klein formaat keramische tegeltjes voor de tuin te verkrijgen met de juiste uitstraling. De verouderde randen geven deze tegels een robuuste uitstraling en sfeer, die u normaal gesproken in oude stads centrums tegen komt of in oude landhuizen. Ook in moderne omgevingen kan het juist voor een goede afwisseling zorgen.

In de rekenmodule kunt u de gewenste maat selecteren, want we hebben de mogelijkheid uit 2 maten. 20x20 / 20x30 cm. Zoals u op de foto's ook kunt zien, is de 20x20 cm goed te combineren met de 20x30 cm wat zorgt voor een leuke / speelse afwisseling.

Verkoop per volle doos. In de rekenmodule kunt u bij het aantal het aantal dozen aangeven en daaronder wordt het aantal vierkante meters uitgerekend.

De Block 2.0 serie van Kronos

Bij benadering is deze serie keramiek voor de tuin, erg gelijkwaardig aan de uitstraling van natuursteen! Dat is een hele prestatie. Maar we hebben het echt over keramiek, wat natuurlijk ten opzichte van natuursteen ook de nodige voordelen heeft. Een paar voordelen van keramiek op een rij:

  • Keramische tuintegels verkleuren niet.
  • zijn zeer maatvast.
  • Onnoemelijk hard oppervlak, waardoor de kans op beschadigingen nihil is.
  • Er trekt niets in de tegel, dus zonder zorgen kunt u buiten leven! (BBQ / kinderen / huisdieren)

Monster bestellen van Block Bruges

Als u één tegeltje van 20x20x2 cm besteld, dan worden de verzendkosten voor de monsters gehanteerd. Dat past namelijk netjes in een envelop/doosje en qua gewicht wordt het dan ook niet teveel om het met de post te verzenden, tegen het tarief dat wij ervoor vragen (€ 6,50).

Tobi Geplaatst op 21 Maart 2019 at 12:05

Mooie landelijke tegeltjes die normaal alleen van natuursteen te koop zijn. Na contact gehad te hebben met Natuursteenvoordelig, werden we op de hoogte gebracht van keramiek en de voordelen. Top product voor ons, de prijs is overigens ook heel goed.

5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »