Keramische tuintegel Kronos Block Namur 2.0

Levertijd:
2-7 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bereken uw prijs
Kies uw formaat
Hoeveel heeft u nodig?
Verkoopeenheden:
(Kan per stuk,doos of pallet zijn)
Aantal vierkante meters:
(Wordt afgerond op hele stuks)
Prijs per stuk:
€33,55
Prijs per m² (afgerond):
€79,88
Gewicht per stuk
18,55 KG
Totaal:
Incl. btw
tegel(s) wegen KG
Verzendkosten
-

De Block Namur 2.0 is een unieke serie keramische tuintegel in zowel design, formaat en afwerking! Voor het eerst zijn er klein formaat keramische tegeltjes voor de tuin te verkrijgen met de juiste uitstraling. De verouderde randen geven deze tegels een robuuste uitstraling en sfeer, die u normaal gesproken in oude stads centrums tegen komt of in oude landhuizen. Ook in moderne omgevingen kan het juist voor een goede afwisseling zorgen.

In de rekenmodule kunt u de gewenste maat selecteren, want we hebben de mogelijkheid uit 3 maten. 20x20 / 20x30 / 60x60 cm. Zoals u op de foto's ook kunt zien, is de 20x20 cm goed te combineren met de 20x30 cm wat zorgt voor een leuke / speelse afwisseling.

Verkoop per volle doos. In de rekenmodule kunt u bij het aantal het aantal dozen aangeven en daaronder wordt het aantal vierkante meters uitgerekend.

De Block 2.0 serie van Kronos

Bij benadering is deze serie keramiek voor de tuin, erg gelijkwaardig aan de uitstraling van natuursteen! Dat is een hele prestatie. Maar we hebben het echt over keramiek, wat natuurlijk ten opzichte van natuursteen ook de nodige voordelen heeft. Een paar voordelen van keramiek op een rij:

  • Keramische tuintegels verkleuren niet.
  • zijn zeer maatvast.
  • Onnoemelijk hard oppervlak, waardoor de kans op beschadigingen nihil is.
  • Er trekt niets in de tegel, dus zonder zorgen kunt u buiten leven! (BBQ / kinderen / huisdieren)

Monster bestellen van Block Namur

Als u één tegeltje van 20x20x2 cm besteld, dan worden de verzendkosten voor de monsters gehanteerd. Dat past namelijk netjes in een envelop/doosje en qua gewicht wordt het dan ook niet teveel om het met de post te verzenden.

Saline Geplaatst op 11 Maart 2019 at 17:47

Enorm gave tegels! Na veel overleg met Natuursteenvoordelig hebben wij bij hen ook de binnenvloer gekocht van de block namur, maar dan de 80x80 tegels. Dit moest besteld worden en had een iets langere levertijd. Nu hebben we binnen naar buiten toe dezelfde tegels, wat erg gaaf is! Zeer tevreden over het eindresultaat!

5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »