Natuursteenvoordelig Chinees Hardsteen Gezoet met facet
Chinees Hardsteen Gezoet met facet
De Chinees hardsteen gezoet tuintegel is zeer populair in Nederland. Deze tegel heeft een strak en egaal oppervlak met een facet randafwerking.

€36,25

Informatie
Natuursteenvoordelig Chinees Hardsteen gezoet/getrommeld
Chinees Hardsteen gezoet/getrommeld
Chinees hardsteen getrommeld heeft een gezoet oppervlak, maar heeft een getrommelde randafwerking in plaats van een facet. De getoonde prijs is per stuk en dus ook per stuk te bestellen.

€10,50

Informatie
Natuursteenvoordelig Chinees Hardsteen Gevlamd + geborsteld
Chinees Hardsteen Gevlamd + geborsteld
Chinees hardsteen gevlamd tuintegels hebben we in diverse maten beschikbaar. Andere benamingen voor chinees hardsteen zijn Blue Moon, Spotted blue en Bluestone.

€36,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1

Chinees hardsteen terrastegels

Chinees hardsteen terrastegels worden zeer veel verkocht in Nederland. Met name de prijs is zeer gunstig van deze steensoort, al kan dat van tijd tot tijd enorm schommelen. Veel voorkomende namen voor deze soort zijn: blue moon, blauwsteen, blauwe steen, spotted blue etc. Het is echter een en dezelfde steen. Twijfelt u nu of u wel dezelfde producten met elkaar vergelijkt? Neem dan gerust contact met ons op! Wij bekijken graag of u appels met appels vergelijkt. Bekijk hier onze contactgegevens.

Diverse bewerkingen Chinees hardsteen terrastegels

Bij Natuursteenvoordelig kunt u de Chinees hardsteen verkrijgen in 3 verschillende bewerkingen te weten: gezoet, gevlamd en geborsteld, gezoet en getrommeld. Iedere bewerking geeft de terrastegel een andere uitstraling. Gezoet met facet geeft een zeer strakke uitstraling, daar waar een getrommelde Chinees hardsteen terrastegel juist een geleefde verouderde look krijgt. Terrastegels die gevlamd en geborsteld zijn, hebben een ruwer oppervlak waardoor er meer grip is als de tegels nat zijn. Van al deze bewerkingen hebben we meerdere maten terrastegels in ons assortiment. Van 60x60x2,5 cm tot aan grootformaat tegels van 100x100x3 cm.

Kenmerken van Chinees hardsteen terrastegels

Een belangrijk kenmerk van blauwsteen is het verkleuren naar lichtgrijs. Dat gebeurd nadat de terrastegels blootgesteld zijn aan het weer (zon / regen / bladeren etc.). Het verkleuren stopt overigens wel op een bepaald punt, waarna de tuintegels of andere blauwsteen producten hun 'nieuwe' lichtere kleur behouden.

Chinees hardsteen tuinproducten

Door de popularitijd van Chinees hardsteen, worden er nog veel meer tuinproducten van Chinees hardsteen aangeboden. Denkt u aan vijverranden, verschillende traptreden, stapelblokken, palissaden en opsluitbanden. Kortom, wilt u de basis van uw tuin in dezelfde stijl en kleur af gaan werken? Kiest u dan voor Chinees hardsteen terrastegels! 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »