Grijze tuintegels kopen

Grijze tuintegels kopen

Wilt u een grijze tuintegel voor uw terras kopen? Bekijk dan snel ons complete aanbod en lees meer over de verschillende soorten tuintegels, zodat u een tegel kiest die bij uw wensen past!

Bij Natuursteenvoordelig kunt u verschillende soorten grijze tuintegels kopen van natuursteen, keramiek of beton. Grijs, antraciet, lichtgrijs of donkergrijze tuintegels worden veruit het meeste verkocht en daardoor is er ook de meeste keuze in deze kleuren. Een grijze tuintegel is natuurlijk ook het perfecte uitgangspunt voor uw terras of oprit, omdat het zo eenvoudig te combineren is met zowat alle kleuren. Praktisch gezien is het natuurlijk ook veel logischer om eens een nieuwe kleur tuinstoel of bloempot te kopen, dan dat u een geheel nieuw terras moet aanleggen omdat u uitgekeken bent op één bepaalde kleur.

Bekijk hier een overzicht van onze grijze tuintegels (alle materiaal soorten).

Prijs voor grijze tuintegels

Wilt u een goedkope grijze tuintegel? Ga dan absoluut voor betontegels, want die hebben per vierkante meter de laagste prijs. U moet zich wel afvragen of een betontegel bij u past. Beton, natuursteen en keramiek hebben allemaal bepaalde kenmerken en voor de één kan alleen de prijs doorslaggevend zijn, waar de ander een luxere uitstraling nastreeft voor het terras. Zo kan de prijs voor een grijze betontegel beginnen bij € 24-26 per m2, daar waar keramiek bijvoorbeeld start vanaf € 45-50,- per vierkante meter maar ook kan oplopen tot € 70,- per m2. Bij natuursteen kan dat per soort enorm verschillen, als ook dat de containerprijzen (transport) voor een groot deel de uiteindelijke prijs bepalen. Hieronder zullen we deze soorten tuintegels kort toelichten met enkele specifieke kenmerken. Wilt u meer lezen over de voor- en nadelen (kenmerken) van deze verschillende tuintegels, lees dan het volgende artikel 1001 soorten tuintegels + 8 aankooptips’. Op basis van de kenmerken en uw wensen, kunnen er wellicht al een aantal tuintegels afvallen.

 

Soorten grijze tuintegels

Een keuze maken uit het grote aanbod grijze tuintegels kan nogal eens moeilijk zijn en daarom zullen we hieronder kort enkele tips en kenmerken geven van de verschillende soorten materialen.

Keramische tuintegels met een grijze kleur

De keramische tuintegels zijn te koop in vele soorten grijstinten, prints en structuren. Dat is namelijk het mooie van keramiek. Als u voor een bepaalde grijze keramische tegel heeft gekozen, dan heeft u ook het jaar erop en daarop nog diezelfde grijze tegel in uw tuin liggen. Keramiek verkleurt namelijk niet door invloeden van buitenaf. Kortom grijs blijft ook grijs!

Grijze natuursteen tuintegels

De meeste natuursteen tuintegels in ons assortiment hebben wel een grijze of antracietkleurige tint. Er kunnen binnen één natuursteensoort verschillende tinten grijs zitten, wat van donkergrijs naar lichter kan gaan. Iedere tuintegel zal ook uniek zijn qua tekeningen. Het belangrijkste dat u moet weten is dat de meeste soorten natuursteen vergrijzen. Het is een natuurproduct dat als het ware ‘leeft’ en dus gevoeliger is voor de zon en de regen. Als voorbeeld nemen we Chinees hardsteen. Deze soort zal lichtgrijs van kleur worden, naarmate hij langer in uw tuin ligt. In onze ogen een uniek kenmerk van natuursteen, wat juist perfect in een tuin past!

Bekijk hier een overzicht van onze grijze tuintegels (alle materiaal soorten).

Grijze betontegels kopen

Een grijze betontegel is waarschijnlijk het goedkoopste in aanschaf en dat is dan ook direct het ‘voordeel’ van beton. Tevens zijn betontegels ook het ‘meest eenvoudig’ te leggen. Echter weet wel dat een betontegel ook zal verkleuren door invloeden van buitenaf (dure varianten in mindere mate door bescherming). Anders dan natuursteen tuintegels hebben betontegels geen aparte unieke tekeningen wat natuursteen wel heeft. 

Bekijk hier enkele mooie betontegels voor een scherpe prijs!

Grijze tuintegels 60x60

Tuintegels kunt u in veel verschillende maten kopen en het is ook altijd verstandig om de afmeting van uw terras mee te nemen in de keuze voor een bepaalde maat tegel. Over het algemeen zult u merken dat u de meeste keuze kunt maken uit grijze tuintegels van 60x60 cm. Dat is een mooie maat tegel, niet te klein wat een ruimtelijk gevoel geeft, maar ook niet enorm groot. Heeft u nu een groot terras, dan kan een grote grijze tuintegel van 100x100 cm of 80x80 cm heel goed tot zijn recht komen. Vaak kan een kleinere tuintegel van 50x50 cm dan wat onrustig ogen.

Verschillende maten tuintegels

Bij ons hebben we de tuintegels verdeeld op materiaalsoort. Kortom we hebben natuursteen en keramische tuintegels en betontegels. Van keramiek hebben we het hele assortiment onderverdeeld op de maat. Bij natuursteen hebben we dat op het soort steen gedaan. Vervolgens kunt u per tegel, in de rekenmodule, alle verkrijgbare maten aanklikken.

Monster bestellen van grijze tuintegels

We hebben grijze tuintegels, een antracietkleurige tegel, maar ook donkergrijze tegels enzovoort enzovoort. Met andere woorden er zijn gewoon veel verschillende soorten grijze tegels. Om de kleur te bekijken kunt u het beste een monster bestellen van een tuintegel. Op die manier weet u zeker wat voor soort grijs de tuintegel is. Bij iedere tuintegel (natuursteen en keramiek), staat onderaan bij de informatie een vermelding naar het betreffende monster. In totaal kunt u 4 monsters per keer bestellen in verband met het gewicht. De kosten voor de monsters inclusief de verzendkosten, krijgt u terug in de vorm van een kortingscode.

Bekijk hier een overzicht van onze grijze tuintegels (alle materiaal soorten).

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »