Graniet tegel Impala gevlamd en geborsteld (Graniet zwart)

Levertijd:
2-7 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bereken uw prijs
Kies uw formaat
Hoeveel heeft u nodig?
Aantal stuks (tegels):
Aantal vierkante meters:
(Wordt afgerond op hele stuks)
Prijs per stuk:
€17,50
Prijs per m² (afgerond):
€72,92
Gewicht per stuk
22,3 KG
Totaal:
Incl. btw
tegel(s) wegen KG
Verzendkosten
-

De graniet tegel impala gevlamd en geborsteld is een donkere tuintegel met een opgeruwd oppervlak, waarna het nageborsteld is voor een verfijnde structuur. Het grote voordeel hiervan is dat de tuintegels een 'anti slip' profiel heeft, waardoor het t.o.v. bijvoorbeeld gezoete tuintegels veel minder snel glad wordt.

We hebben van deze granietsoort ook diverse andere producten in ons assortiment. Denkt u aan vijverranden, opsluitbanden en traptreden. Hierdoor kunt u de basis van uw tuin in dezelfde stijl afwerken.

Verwerking van graniet

Zorg er altijd voor dat u tegels willekeurig uit alle kratten gebruikt. Werk dus niet krat voor krat op. Wanneer u de tegels willekeurig legt ontstaat uiteindelijk het mooiste resultaat, omdat alle kleurtekeningen door elkaar liggen. Als u uw bestrating in cement legt, gebruik dan een kalkloze cement. Kalk kan door de tegel naar boven komen, wat kan resulteren in een witte waas over de tegels.

Houdt u tevens rekening met de maattolerantie bij natuursteen. In de lengte en breedte kan dat plus en min 2 mm zijn t.o.v. de opgegeven maat en in de dikte 3 mm. Kleine afwijkingen kunt u prima opvangen door gebruik te maken van een voeg, waar dikteverschillen eenvoudig rechtgetrokken kunnen worden met de ondergrond. Lees hier meer over de maattolerantie bij natuursteen.

Proefstukje graniet zwart Impala

Bent u niet zeker van de kleur? Bestel dan eerst een monster van deze zwarte granietsoort. Op die manier krijgt u de beste indruk! Bestel hier het proefstukje van deze tuintegel.

R. Dalen Geplaatst op 12 Maart 2019 at 09:03

Mooi donkere granietsoort, netjes afgewerkt. Gr.

5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »