Zwembadranden van keramiek

Zwembadranden van keramiek

Vanaf nu is het mogelijk om bij ons keramische zwembadranden of afdekplaten te bestellen! Geheel op maat en naar wens van u.

De laatste jaren is het aanbod van keramische tuintegels enorm gegroeid, wat natuurlijk ook niet raar is. De keramische tuintegel kent tal van voordelen zoals: maatvast, krasvast, goed antislip profiel rond het zwembad en kleurvast. Daarbij zijn de prints / tekeningen ook nog eens sterk verbeterd in detail en diversiteit. Kortom, een perfecte tuintegel!

Het enige wat nog ontbrak zijn de afwerkingsproducten. Denkt u aan een vijverrand of een zwembadrand met een nette randafwerking. Lees hieronder verder over de mogelijkheden die we nu kunnen bieden!

Zwembadrand van keramiek in verstek gezaagd

De meest mooie afwerking voor een zwembad zijn de randen met een hoek van 90 graden. De kopse kant dient in dit geval wel minimaal 5 cm te zijn. Deze zwembadranden worden gemaakt van de keramische tuintegels die u bij ons kunt bestellen. Kortom u heeft dan afgewerkte randstenen die exact hetzelfde zijn als uw tuintegel. Op die manier loopt het terras mooi door richting het zwembad en vormt het 1 geheel. De foto van de rand spreekt voor zich.

Zwembadrand met bull nose afwerking

Vindt u de zwembadranden met een haakse hoek te duur, of minder mooi? Dan is het ook mogelijk een keramische tuintegel te voorzien van een 'Bull Nose' randafwerking. De rand van de tegel wordt dan halfrond afgewerkt en is hierdoor niet meer 'scherp'.

Vijverrand, afdekplaat of traptrede van keramiek

Uw vijver kunt u uiteraard ook netjes afwerken met dezelfde keramische tuintegel. Of wat dacht u van een border of muurtje met daarop een afdekplaat van keramiek? Want het is natuurlijk ook gewoon mogelijk om een tegel aan 2 kanten te voorzien van een bull nose. 

Maar ook traptreden kunt u laten maken, waardoor wederom uw terras en traptreden in elkaar kunnen overlopen en alles één geheel vormt. Neem als voorbeeld de natuursteen traptreden, opgebouwd uit een stootbord met daarbij een opstapstuk. Het enige verschil is wel dat u rekening moet houden met de breedte van een keramische traptrede. Die worden namelijk gemaakt van dezelfde tuintegel. Dus als u een 60x60x2 keramische tuintegel heeft gekozen, dan is 1 trede uit 1 tegel dus maximaal 60 cm breed. U kunt uiteraard wel 2 treden laten maken en op die manier een trede creëren van 120 cm breed.

Hoeveel kost een zwembadrand van keramiek

Heeft u een mooie keramische tuintegel bij ons gezien, maar heeft u ook een zwembadrand nodig? Aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen! Wij maken graag een prijs voor u. Om dat te kunnen doen hebben we een aantal gegevens van u nodig:

- Van welke keramische tuintegel wilt u een zwembadrand?

- Hoeveel strekkende meter zwembadrand heeft u nodig?

- Hoeveel vierkante meter keramische tuintegels heeft u nodig?

- Waar zou het geleverd moeten worden?

Als wij bovenstaande gegevens van u ontvangen, dan kunnen wij een zo scherp mogelijke totaalprijs voor u maken.

Heeft u vragen? Bel ons op 085 - 489 11 32 of stuur uw aanvraag naar [email protected]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »