Zwembadranden van keramiek

Zwembadranden van keramiek

Vanaf nu is het mogelijk om bij ons keramische zwembadranden of afdekplaten te bestellen! Geheel op maat en naar wens van u.

De laatste jaren is het aanbod van keramische tuintegels enorm gegroeid, wat natuurlijk ook niet raar is. De keramische tuintegel kent tal van voordelen zoals: maatvast, krasvast, goed antislip profiel rond het zwembad en kleurvast. Daarbij zijn de prints / tekeningen ook nog eens sterk verbeterd in detail en diversiteit. Kortom, een perfecte tuintegel!

Het enige wat nog ontbrak zijn de afwerkingsproducten. Denkt u aan een vijverrand of een zwembadrand met een nette randafwerking. Lees hieronder verder over de mogelijkheden die we nu kunnen bieden!

Zwembadrand van keramiek in verstek gezaagd

De meest mooie afwerking voor een zwembad zijn de randen met een hoek van 90 graden. De kopse kant dient in dit geval wel minimaal 5 cm te zijn. Deze zwembadranden worden gemaakt van de keramische tuintegels die u bij ons kunt bestellen. Kortom u heeft dan afgewerkte randstenen die exact hetzelfde zijn als uw tuintegel. Op die manier loopt het terras mooi door richting het zwembad en vormt het 1 geheel. De foto van de rand spreekt voor zich.

Hoeveel kost een zwembadrand van keramiek

Heeft u een mooie keramische tuintegel bij ons gezien, maar heeft u ook een zwembadrand nodig? Aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen! Wij maken graag een prijs voor u. Om dat te kunnen doen hebben we een aantal gegevens van u nodig:

- Van welke keramische tuintegel wilt u een zwembadrand?

- Hoeveel strekkende meter zwembadrand heeft u nodig?

- Hoeveel vierkante meter keramische tuintegels heeft u nodig?

- Waar zou het geleverd moeten worden?

Als wij bovenstaande gegevens van u ontvangen, dan kunnen wij een zo scherp mogelijke totaalprijs voor u maken.

Heeft u vragen? Bel ons op 085 - 489 11 32 of stuur uw aanvraag naar [email protected]

Natuursteen Zwembadranden

Bent u op zoek naar een zwembadrand van natuursteen? Ook dan kunnen we u verder helpen! We hebben zwembadranden van diverse graniet en basalt soorten. Mooie strakke randen met een rechte neus of met een ronde neus.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »