Goedkope boomschors kopen voor uw tuin!

Goedkope boomschors kopen voor uw tuin!

Bent u op zoek naar een goedkope bodembedekker, met tal van voordelen? Bekijk dan ons aanbod boomschors op www.boomschorsvoordelig.nl

We zijn blij verheugd mede te kunnen delen, dat onze tweede webshop met tuinmateriaal geopend is! www.boomschorsvoordelig.nl wel te verstaan. Het zal jullie niet verbazen, dat jullie daar ons aanbod boomschors zullen tegen komen.

Franse boomschors en boomschors van de Grove Den

Wij verkopen de meest bekende soorten boomschors en dat zijn: de Franse Boomschors 20-40 mm en boomschors van de grove den 20-40 mm. Door ons te focussen op deze twee soorten, het aanbod daarmee beperkt te houden, kunnen we ervoor zorgen dat u bij Boomschorsvoordelig.nl de goedkoopste boomschors van Nederland kunt kopen in combinatie met de levering tot op de stoep!

De voordelen van boomschors in uw tuin

Naast het feit dat boomschors sowieso een hele mooie en goedkope bodembedekker is, geeft het u ook aantal voordelen! Denkt u maar eens aan de volgende voordelen:

  • Boomschors gaat onkruidgroei tegen;
  • Boomschors beschermt de grond tegen vorst en uitdroging, wat uw planten weer ten goede komt;
  • Boomschors kunt u op diverse manieren inzetten (decoratie, onkruidwering, looppad);
  • Boomschors verbetert de grondkwaliteit.

Boomschors bestellen

Zoals gezegd kunt u bij Boomschorsvoordelig.nl terecht voor Franse boomschors en Boomschors van de Grove den. U kunt dat in eenheden van 1 m3 en 0,5 m3 bestellen. Om u een idee te geven. Als u 1 m3 boomschors bestelt, dan kunt ongeveer 10 vierkante meter tuin met boomschors bedekken met een laagdikte van 10 cm. Dat is de aanbevolen hoeveelheid boomschors om een aantal van bovenstaande voordelen te verkrijgen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »