Goedkope boomschors

Goedkope boomschors

Bent u op zoek naar een goedkope bodembedekker, met tal van voordelen? Boomschors is de oplossing! Lees hier meer over de voordelen van boomschors en bekijk ons aanbod.

Franse boomschors en boomschors van de Grove Den

Wij verkopen de meest bekende soorten boomschors en dat zijn: de Franse Boomschors 20-40 mm en boomschors van de grove den 15-40 mm. Door ons te focussen op deze twee soorten, het aanbod daarmee beperkt te houden, kunnen we ervoor zorgen dat u bij ons de goedkoopste boomschors van Nederland kunt kopen in combinatie met de levering tot op de stoep!

Bekijk hier de prijzen van onze Franse Boomschors

Bekijk hier de prijzen van onze Denneboomschors

De voordelen van boomschors in uw tuin

Naast het feit dat boomschors sowieso een hele mooie en goedkope bodembedekker is, geeft het u ook aantal voordelen! Denkt u maar eens aan de volgende voordelen:

  • Boomschors gaat onkruidgroei tegen;
  • Boomschors beschermt de grond tegen vorst en uitdroging, wat uw planten weer ten goede komt;
  • Boomschors kunt u op diverse manieren inzetten (decoratie, onkruidwering, looppad);
  • Boomschors verbetert de grondkwaliteit.

Boomschors bestellen

U kunt dat per 0,5 m3 bestellen. Om u een idee te geven. Als u 0.5 m3 boomschors bestelt, dan kunt ongeveer 5 vierkante meter tuin met boomschors bedekken met een laagdikte van ca. 10 cm. Dat is de aanbevolen hoeveelheid boomschors om een aantal van bovenstaande voordelen te verkrijgen.

Kunststof kantopsluiting voor eenvoudige verwerking boomschors

Het verwerken van Franse boomschors is niet heel lastig, maar om het extra makkelijk en vooral ook netjes te houden, is het gebruik van een kunststof kantopsluiting wel heel functioneel. Hieronder op de foto ziet u dat het met grind gebruikt is, maar dat gaat uiteraard net zo makkelijk met boomschors. Daarnaast kunnen de randen ook rond verwerkt worden door tussenstukken door te knippen. Bekijk een instructiefilmpje bij het artikel zelf.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »