Terrastegels 60x60

Terrastegels 60x60

Terrastegels van 60x60 cm is de meest verkochte maat in Nederland. Bij ons heeft u een ruime keuze uit keramische en natuursteen terrastegels van 60x60. Snel geleverd en franco vanaf € 950

Een terrastegel van 60x60 cm is ongetwijfeld de meest verkochte maat onder de terrastegels voor de tuin. Deze maat geeft in bijna iedere tuin een ruimtelijk gevoel. Tenzij we over enorme, aaneengesloten terrassen praten dan is een terrastegel van 60x60 cm misschien te klein. Maar voor 95% van de tuinen is deze maat precies goed! Het aanbod van terrastegels 60x60 cm is dan ook enorm. Van zowel natuursteen, keramiek als beton kunt u hier de meeste kleuren en soorten van vinden. Omdat het de meest verkochte maat is, ontstaan er ook weer inkoop / productie voordelen en daardoor zullen de terrastegels 60x60 vaak omgerekend het goedkoopst zijn.

Natuursteen Terrastegels 60x60

Onze naam zegt het al, natuursteenvoordelig, wij hebben de meest bekende en veel verkochte natuursteen terrastegel soorten in ons assortiment. Zoals gezegd hebben we in de meeste gevallen natuurlijk ook natuursteen terrastegels van 60x60 centimeter.

Op iedere productpagina vindt u rechts in beeld een ‘rekenmodule’, waarin u bovenaan de gewenste maat terrastegel kunt selecteren. Daaronder kunt u vervolgens het aantal tegels OF het aantal vierkante meters invullen. De rekenmodule rekent voor u uit hoeveel 60x60 terrastegels u bijvoorbeeld nodig heeft voor 15 m². Dat zal altijd afgerond worden op hele tegels, zodat u minimaal het gevraagde aantal meters heeft. Bekijk hier de pagina van Chinees hardsteen gezoet 60x60.

Andere natuursteen terrastegels 60x60:

- Graniet G654 gevlamd terrastegel 60x60
- Mustang breukruw terrastegel 60x60
- Desert black gezoet leisteen terrastegel 60x60
- etc.

Keramische Terrastegels 60x60 cm

Naast natuursteen hebben we ook een zeer breed assortiment keramische terrastegels 60x60 cm. Dat aanbod is alleen maar toegenomen, waardoor u op dit moment meer keuze heeft aan keramische terrastegels van 60x60 cm, dan aan natuursteen tegels met deze afmeting. Die enorme populariteit heeft de keramische tegel te danken aan vele voordelen (of kenmerken). Dat wil echter niet zeggen dat de natuursteen tegel onder doet, maar men moet wel rekening houden met bepaalde kenmerken van natuursteen. Lees hier meer over de kenmerken van de diverse materiaalsoorten.

Bekijk hier ons assortiment keramische terrastegels 60x60

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »